Ik draag graag een steentje bij aan het succes van anderen.

Lieve Huijs-La Haye
Content adviseur en tekstschrijver

Mijn naam is Lieve Huijs-La Haye en ik help ondernemers online zichtbaar te worden. Dat doe ik vanuit mijn ervaring als tekstschrijver, projectleider content marketing én coach. Ik ben een creatieveling met organisatorisch talent, een groot rechtvaardigheidsgevoel en een taalknobbel. Dat laatste is best handig voor een tekstschrijver….Ondernemend ben ik ook, net als een tikkie eigenwijs (dat vind ik zelf overigens niet, maar ik krijg het nog wel eens te horen, dus er zal een kern van waarheid in zitten…).

Mijn eerste stappen in de ondernemerswereld heb ik als tekstschrijver gezet. Van daaruit ben ik de content marketing ingerold en heb ik ervaring opgedaan in de wereld van het zakelijk bloggen en online zichtbaarheid. Ik heb o.a. gewerkt voor de I AM Academy, Website4Mama, Wijzeroverdebasisschool.nl en Stichting Sportkompas. 

Inmiddels ben ik zover dat ik de kennis die ik op het gebied van content marketing en online zichtbaarheid verworven heb, wil delen met anderen. Het is echt mijn missie geworden om andere ondernemers op weg te helpen in de wondere wereld van het internet zodat ook zij dat podium kunnen betreden en inzetten voor hun eigen onderneming. Ik draag graag een steentje bij aan het succes van anderen, sterker nog: daar doe ik het voor!

Vraag een
adviesgesprek aan

Woord & Wijze
+31(0)6 36 33 94 90
info@woordenwijze.nl

© Algemene voorwaarden Woord & Wijze